IdeeŽn en Foto's

IdeeŽn en / of fotoís verstrekt door gebruikers van deze site doen daarmee afstand van het idee of foto en verklaart daarmee dat het idee of foto geheel
rechtenvrij is, niet auteursrechtelijk beschermt is, dan wel geen octrooi op is aangevraagd.

Kosten voortvloeiend uit foutief, niet rechtenvrij, niet octrooi vrij, auteursrechterlijke bescherming aangeleverd materiaal door gebruikers van deze site worden 100% verhaald op de aanleverende partij.

Gebruik en uitvoering van IdeeŽn en of fotoís verstrekt door gebruikers van de site JackHussell.nl, door JackHussell.nl zijn geheel kosteloos en rechtenvrij voor JackHussell.nl IdeeŽn en Fotoís gebruikt door JackHussell.nl worden, zijn en blijven daarmee eigendom van JackHussell.nl

Aanspraak op rechten achteraf door de gebruiker van JackHussell.nl worden niet ontvankelijk verklaard.

JackHussell.nl behoudt het recht aanpassingen te maken in ideeŽn zonder de bedenker vooraf te informeren dan wel achteraf te informeren en op een zodanige wijze dat achteraf het niet mogelijk is door de aanleverende partij er aanspraak op te kunnen maken, of zich te beroepen op auteursrechterlijke bescherming en / of octrooirecht.

JackHussell.nl behoudt het recht voor aanpassingen te maken op fotoís zonder de maker vooraf te informeren dan wel achteraf te informeren en op een zodanige wijze dat achteraf het niet mogelijk is door de aanleverende partij aanspraak op te kunnen maken, of zich te beroepen op auteursrechterlijke bescherming en / of portretrecht.

Verzender verklaart af te zien van portretrecht en / of auteursrechterlijke bescherming wanneer hij deze geheel vrijwillig aan JackHussell.nl doet toekomen middels materialistische of digitale versturing.
JackHussell.nl behoudt zich het recht tot niet plaatsen van materiaal dat niet voldoet aan de algemenen Burgerlijke Wet en / of de auteurswet en / of mediawet.

Copyright © Neko Site Management | JackHussell.nl

 

   
 

IDEEňN / FOTO'S | CONTACT | INFORMATIE / DISCLAIMER | ADVERTEREN | STATISTIEKEN | REKENING | COLOFON / ALGEMENE VOORWAARDEN