WELKOMSTWOORD
Welkom bij de eerste uitgave uitgave van de Husselse Courant. Deze courant is een dagelijks bijgewerkte uitgave waarbij allerlei berichten uit veel nieuwsbronnen geplaatst worden. Wij vertrouwen erop dat u veel leesplezier zult beleven aan deze pagina waarbij wij ook regelmatig om uw mening zullen vragen door middel van een poll.
KRANT MET INHOUD
In al deze uitgaven gaan we op zoek naar allerlei berichten in de bestaande kranten waarbij honden en in het speciaal  de Jack Russell in het nieuws staan. Mocht u nog berichten tegen komen in verschillende krantenuitgaven dan verzoeken wij u om de berichten of de link op te sturen. Wij zullen dan de berichten zo snel mogelijk plaatsen op deze pagina. Wanneer u uw naam er bij zet zullen wij u als verslaggeef(st)er vermelden. Berichtgevingen met Jack Russels als onderwerp hebben de voorkeur. Alleen Nederlandse berichten.
DOET U MEE?
Met deze slogan probeert de nieuwe krant lezers op te roepen om mee te helpen om de krant van nieuwsberichten te voorzien. De informant van het artikel zal mede genoemd worden als verslaggever. Er wordt een hoop respons verwacht. Ook kunt u nieuwe onderwerpen insturen waar wij wellicht gehoor aan gaan geven. Stuur alles maar op, en doe mee!
COURANT STEEKT ER DE NEUS IN De nieuwe Nederlandse Courant die de naam meekreeg Husselse Courant steekt niet alleen overal de kop op, maar ook de neus in. Verschillende archieven van Nederlandse online en geprinte kranten zijn leeggehaald voor plaatsing in de eerste Jack Russell georiënteerde krant van Nederland. Of deze krant de artikelen ook voor een print versie gaat gebruiken is nog niet bekend. Twijfelachtig is het wel omdat de online versie snellen kan inspringen op berichtgevingen die gegeven worden.

(advertentie)
€ 25 voor een week, € 50 voor een maand € 250 voor een jaar. 2x zo groot 3x zo groot.
U BEPAALT
 
Mail uw aanbod en na akkoord staat u wellicht hier!

UNIEK ADVERTEERSYSTEEM
De mogelijkheid om te adverteren in deze krant is uniek. U bepaalt zelf de prijs. Mail uw advertentie en het bedrag dat u wilt betalen. Als de Courant dit goed vind zal deze geplaatst worden.

(advertentie)
Het WK komt eraan, uw advertentie met prachtige WK spullen hier? voor een prijs die U bepaald? Uniek? Ja....onzin?...nee Lees elders in deze krant naar het prachtige systeem voor uw advertentie. Mail Snel. wees snel.

 
 

IDEEËN / FOTO'S | CONTACT | INFORMATIE / DISCLAIMER | ADVERTEREN | STATISTIEKEN | REKENING | COLOFON / ALGEMENE VOORWAARDEN