HOND ZOEKT BAAS
27 april 2010 - Hildesheim - De Duitse Politie heeft automobilisten dinsdag geadviseerd attent te zijn op een hond, die sinds het weekeinde geregeld opduikt op de A7 bij Hildesheim in de deelstaat Neder-Saksen.
De schnauzer is op zoek naar zijn 78 jarige baas en diens  echtgenote, die zaterdag bij een ongeluk op de A7 ernstig gewond raakten. De man en vrouw liggen in een ziekenhuis. De hond werd door een aanrijding uit de auto geslingerd en zoekt nu wanhopig op en rond de A7 naar zijn baasjes

HOND VANGT DIEF
27 april 2010: Amsterdam - Een jolige hond heeft de Utrechtse politie maandagavond geholpen bij het opsporen van een scooterdief.
Agenten zagen op de Orinocodreef een scooter op de grond liggen. Toen de jongen die ernaast stond de agenten zag, ging hij er als een speer vandoor. Een hond uit de buurt zag hier een spel in en rende achter hem aan. Toen de 16 jarige Utrechter zich in de bosjes verstopte, bleef de hond volgens de politie aandringen om met hem te spelen, waardoor zijn schuilplaats werd verraden. Voor de agenten was het hierdoor een koud kunstje om de verdachte op te sporen en aan te houden. De scooter is in beslag genomen voor onderzoek. De hond kreeg als dank voor de hulp een aai over zijn bol

HOND BIJT BABY DOOD
25 april 2010: Cottbus - I
n de Duitse stad Cottbus heeft een hond een baby doodgebeten. De husky gooide de kinderwagen met daarin het acht weken oude meisje omver en stortte zich op het kind, aldus een zegsman van de politie zondag.
Het meisje stierf korte tijd later aan haar verwondingen in het ziekenhuis. De ouders verkeren in een shocktoestand. Het gezin vierde zaterdagavond, toen het incident gebeurde, een familiefeestje in de tuin. Toen ze rond 22.00 uur even het huis binnengingen, bleef de kinderwagen buiten staan. Daarop stortte de vrijlopende hond zich op de zuigeling. De hond is naar het asiel overgebracht. Het gezin heeft meer kinderen en niets uit het verleden wees erop dat het dier gevaarlijk was.

(advertentie)
25 voor een kwartaal, 50 voor een halfjaar 100 voor een jaar. 2x zo groot 3x zo groot.
U BEPAALT
 
Mail uw aanbod en na akkoord staat u wellicht hier!

UNIEK ADVERTEERSYSTEEM
De mogelijkheid om te adverteren in deze krant is uniek. U bepaalt zelf de prijs. Mail uw advertentie en het bedrag dat u wilt betalen. Als de Courant dit goed vind zal deze geplaatst worden.

(advertentie)
Het WK komt eraan, uw advertentie met prachtige WK spullen hier? voor een prijs die U bepaald? Uniek? Ja....onzin?...nee Lees elders in deze krant naar het prachtige systeem voor uw advertentie. Mail Snel. wees snel.

 
 

IDEEN / FOTO'S | CONTACT | INFORMATIE / DISCLAIMER | ADVERTEREN | STATISTIEKEN | REKENING | COLOFON / ALGEMENE VOORWAARDEN